27 лютого на базі Технологічно-промислового коледжу Вінницького національного аграрного університету відбувся міський турнір соціально-правових дебатів, організований Службою у справах дітей Вінницької міської ради, у якому взяла участь команда Подільського ліцею.

За жеребкуванням темою було обрано: «Мобільний телефон та дитина: за чи проти?». У грі опонентами ліцеїстів стала команда Вінницького транспортного коледжу. Подільський ліцей представляли: учениця 10-М класу Гірник Мирослава, учень 10-ІТ класу Михайленко Павло, учень 10-ІТ класу Пересенчук Максим, учень 11-ІТ класу Щербатий Данило. Турнір був нелегкий, адже суперники гарно апелювали аргументами та майстерно відстоювали позицію команди. Та все ж з відривом у 13,5 балів дебатний клуб Подільського ліцею переміг у ¼ фіналу та за результатами всіх ігор увійшли у півфінал, який відбудеться в березні.

Вітаємо наших ліцеїстів, які не тільки показують чудові результати в олімпіадному русі, а ще й вміють відстояти позицію, показати гарні ораторські здібності та командний дух.