4 березня за сприяння Вінницького міського центру зайнятості учні Подільського ліцею відвідали ІТ-компанію «LetyShops». Подільський науково-технічний ліцей для обдарованої молоді – перший заклад середньої освіти у Вінницькій області, учнів якого було запрошено до креативного простору компанії.

10-ІТ клас разом із заступниками з навчально-виховної роботи Синявською Наталею Олександрівною та Лєсовим Володимиром Юрійовичем здійснили екскурсію до ІТ-компанії, де познайомилися зі специфікою роботи ІТ-спеціалізації, дізналися про умови праці, отримали корисні знання та навички для професійного зростання.

Під час дружнього спілкування за чаєм та смаколиками ліцеїсти розпитували у HR-менеджера про тренди ІТ-сфери, роботу компанії, вимоги до фахівців. Десятикласники намагалися зрозуміти, як же створюються програмні продукти. Офіс компанії організований за принципом сучасних світових IT-компаній у вигляді вільного простору з кухнею, окремими кімнатами для нарад, літньою терасою та кімнатами відпочинку.

У кінці зустрічі ліцеїсти були вражені можливостями майбутньої професії та зрозуміли, щоб досягнути мети, їм потрібно багато працювати та впевнено йти до своєї мрії.

Дякуємо Вінницькому міському центру зайнятості за надану можливість відвідати екскурсію та представникам компанії «LetyShops», які в цікавій та доступній формі розповіли про свою діяльність та мотивували учнів до навчання задля досягнення професійного успіху.