3 11 по 16 березня у Подільському ліцеї був проведений математичний тиждень, під час якого кожен клас узяв участь у цікавих вікторинах та конкурсах.

Протягом тижня в ліцеї можна було переглянути тематичні стінгазети, які підготували учні, та ознайомитись з інформацією на банері,  на якому згадали відомих математиків світу та найпопулярніші формули, які використовуються для задач.

Також до Всесвітнього дня числа Пі, який святкується 14 березня, був проведений конкурс презентацій та листівок серед ліцеїстів закладу.

Учитель математики та інформатики Набалановська Вікторія Валеріївна провела відкритий урок «Квадратні рівняння» для 8-М класу, а вчитель математики Хом’юк Віктор Вікторович розповів на відкритому уроці для 9-ІТ класу про геометричну прогресію.

Для учнів 8-х та 10-х класів вчителями математики Поповою Іриною Василівною та Липовим Ігорем Григоровичем було проведено математичні турніри, у яких учні представили свої команди та змагалися в інтелектуальній боротьбі між паралелями.

Під час проведення математичного тижня учні пригадали відомі формули, познайомилися з визначними математиками світу та цікаво провели час у математичних батлах.