16 березня у Подільському науково-технічному ліцеї для обдарованої молоді був проведений перший обласний турнір математичних боїв «Вінницький занзібар».

На  математичну інтелектуальну гру зареєструвалося та завітало аж 27 команд, які приїхали до Подільського ліцею з різних куточків Вінницької області. Команди, які брали участь у турнірі, завітали до нас із м. Вінниці, м. Козятина, м. Хмільника, з Вінницького, Барського, Липовецького районів.

Перед початком гри учні познайомилися з ліцеїстами нашого закладу, які з радістю показали новим друзям аудиторії та за чаюванням розповіли про повсякденне життя ліцею.

Далі учнів та керівників команд запросили на урочисте відкриття «Вінницького занзібару», на яке привітати всіх гостей прийшли ректор Вінницького національного технічного університету Грабко Володимир Віталійович та директор Подільського науково-технічного ліцею для обдарованої молоді Козаченко Віталій Іванович.

На учасників гри чекали цікаві завдання, під час яких «математичними арбітрами» виступили студенти Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка, які слідкували за перебігом гри.

Керівники команд та батьки могли слідкувати за виконанням завдань учнів, результати яких з’являлися на екранах та інтерактивних дошках в аудиторіях.

Переможцями серед 7-8 класів стали команди:

І місце – «Константа» (Фізико-математична гімназія №17 ВМР)

ІІ місце – «Ерудити ХХІ століття» (НВК: ЗШ І-ІІІ ст. - гімназія №1, м. Хмільник)

ІІІ місце – «No name» (Подільський науково-технічний ліцей для обдарованої молоді)

Переможцями серед 9-10 класів стали команди:

І місце – «ωγδγρωγηζυκυ» (Вінницький технічний ліцей)

ІІ місце – "Обділені незнайки" (Подільський науково-технічний ліцей для обдарованої молоді)

ІІІ місце – 9 sqrt (m) (Подільський науково-технічний ліцей для обдарованої молоді)

Усі інші учасники отримали грамоти за участь в інтелектуальній грі «Вінницький занзібар».

Ми дякуємо всім командам за активну участь у проведенні гри та сподіваємося, що вам сподобалось цікаво провести день із своїми опонентами! Чекаємо Вас на наступному турнірі «Вінницького занзібару»! Також будемо раді побачити нових учасників захоплюючої гри!