У рамках тижня безпеки дорожнього руху 10 травня в парку ім. Горького у м. Вінниці відбувся профорієнтаційний захід, організований працівниками обласного главку Нацполіції та Вінницьким міським центром зайнятості, у якому взяли участь учні 8-ІТ класу Подільського ліцею.

Під час інтерактивного заходу всім охочим презентували різні поліцейські підрозділи, розповіли про основні завдання, які вони виконують, оснащення, техніку та проінформували про спеціалізовані заклади вищої освіти, які готують фахівців поліції.

Для відвідувачів заходу підготували дев’ять цікавих локацій, які презентували роботу, технічне оснащення, зброю, автотранспорт вибухотехніків, кінологів, криміналістів, спецпризначенців.

Бійці спецпідрозділів поліції продемонстрували юним вінничанам прийоми рукопашного бою та затримання працівниками поліції озброєних злочинців на автотранспорті. Особливе захоплення у ліцеїстів викликав виступ кінологів зі службовою собакою, який продемонстрував присутнім свої навики дресирування та пошук зниклих речей.

Будьмо обережними та обачними!