З 13 по 17 травня до Дня Європи у Подільському ліцеї були проведені заходи, під час яких учні дізнавалися нове та цікаве про культуру та країни Європейського Союзу.

Протягом тижня в ліцеї відбувався «Віртуальний круїз країнами Європи». Напередодні кожен клас шляхом жеребкування обрав для себе країну, яку він мав представляти. Ліцеїсти підготували свої класні аудиторії в стилі духу обраної країни. Також на великих перервах ліцеїсти презентували культуру та традиції країн для учнівського самоврядування та адміністрації й ставили запитання, цим самим збагачуючи світогляд про Європу.

У рамках європейського тижня вчитель громадянської освіти Кавка Віктор Васильович провів круглий стіл для учнів 10-х класів «Європейське майбутнє очима української молоді».

Також ліцеїсти 8-М та 9-ІТ класу долучилися до всеукраїнського онлайн-уроку відомого тележурналіста Майкла Щура «Європа починається з тебе»!

Ми вітаємо всіх українців із Днем Європи та бажаємо впроваджувати  європейські цінності в життя кожної української родини!