1 вересня на стадіоні Вінницького національного технічного університету відбулося свято, присвячене Дню знань Подільського науково-технічного ліцею для обдарованої молоді.

Цього року сім’я Подільського ліцею поповнилася на 142 учні, тому на святковій лінійці були присутні 310 учнів разом зі своїми рідними, які прийшли привітати ліцеїстів!

З початком нового навчального року учнів привітав директор Подільського ліцею Козаченко Віталій Іванович. Дівчата-випускниці заспівали пісню, а також побажали терпіння та наполегливості в здійсненні мрій! Приємним сюрпризом було привітання від випускників Подільського ліцею 2019 року Костюк Владислави та Щербатого Данила, які завітали до нас на свято!

Наприкінці заходу всі ліцеїсти та колектив закладу отримали смачне печиво у вигляді підков, що символізують удачу, аби навчальний рік приносив тільки успіхи та гарні результати!

Протягом усього дня ліцеїсти робили фото та виставляли їх у соціальних мережах із хештегом #Подільський_ліцей_святкує! Переможця конкурсу, який набере найбільшу кількість лайків, ми нагородимо на Посвяті в ліцеїсти, на яку чекаємо в жовтні!

Бажаємо вдалого, насиченого подіями, навчального року! Гарних оцінок, міцного здоров’я та наполегливості у всіх починаннях!