З 16 по 20 вересня Подільський ліцей долучився до проведення Всеукраїнського тижня протидії булінгу.

Булінг – дуже поширена проблема сучасного суспільства. Для того щоб таких ситуацій у нашому ліцеї не траплялося, шкільні омбудсмени вирішили попередити це явище і розповісти, як діяти в разі насилля.

Під час тижня протидії булінгу класні керівники роздали анонімні анкети, аби перевірити, чи є випадки насилля в класах, та провели виховні години, де поспілкувалися з ліцеїстами щодо цих проблем. Шкільні омбудсмени, у свою чергу, розповіли про себе, як можна з ними зв’язатися у разі конфліктів, куди можна звертатися в разі таких випадків. Захисники прав дітей також розповіли, як протидіяти булінгу та нагадали ліцеїстам їхні права та обов’язки.

У Подільському ліцеї також були проведені батьківські збори на тему: «Протидія булінгу».

Шановні ліцеїсти, сподіваємося, що Ваші права не будуть порушуватися, адже наш ліцей – це справжній дружній дім, де кожен може простягнути «руку допомоги». Якщо у Вас вдома чи в інших місцях трапляються конфліктні ситуації – не мовчіть! Звертайтеся до шкільних омбудсменів, вчителів, класних керівників, батьків або ж за телефонами довіри, які розміщені на дошці оголошень!