20 вересня у Вінницькому національному технічному університеті розпочалися Всеукраїнські командні змагання для молоді «Хакатон IT-Scouts з робототехніки «Smart-City», у яких взяла участь команда Подільського ліцею.

Турнір відбувався за ініціативи громадської організації «Технічний скаутський рух IT-Scouts».  Усього в змаганнях взяли участь 20 команд (2-3 учасники та один ментор): студенти закладів вищої школи (університетів, інститутів, коледжів тощо) віком 17-22 роки, учні 9-11 класів закладів середньої освіти (15-17 років) та учні осередків технічної творчості (14-17 років).

Усі учасники виконували шість завдань для мобільних роботів на спеціальному випробувальному полігоні «Smart-City» зі смугою перешкод.

Також відбулася виставка розробок та проєктів компаній-партнерів та учасників Хакатону за напрямком «Smart-City».

Вітаємо команду Руслана Агєєва, Дмитра Шніпова та Віталія Петушинського за зайняте І місце та команду Чубатюка Артема, Короля Максима, Новіцького Олега, Герасименко Катерини, Литвин Марії, Білого Олексія за зайняте ІІІ місце у змаганнях, які гідно представили Подільський ліцей та показали гарні результати!