25 вересня відбулася зустріч науковців ВНТУ з ліцеїстами 8-10 класів. До ліцеїстів завітали проректор з наукової роботи, професор Сергій Павлов, начальник науково-дослідної частини, доцент Володимир Богачук, завідувач кафедри системного аналізу, комп’ютерного моніторингу та інженерної графіки, професор Віталій Мокін та доцент кафедри комп’ютерних наук Сергій Барабан.

Проректор з наукової роботи ознайомив ліцеїстів з історією створення Вінницького відділення МАН, напрямками роботи МАН  на базі наступних відділень ВНТУ: фізико-математичного, техніко-технологічного, обчислювальної техніки та програмування, робототехніки, економіки.
Сергій Барабан, який очолює напрямок «Робототехніка»,  ознайомив ліцеїстів з роботою відділення, продемонстрував роботу роботів, створених слухачами МАН, та поділився інформацією про їхні досягнення.

Професор Віталій Мокін презентував свої останні напрацювання у прийомах розв’язання задач та найбільш ефективної роботи з платформою Kaggle, коротко ознайомив ліцеїстів з можливостями технологій штучного інтелекту і машинного навчання на Python та запросив учнів 9-10 класів на курс "Технології аналізу даних: прикладні технології штучного інтелекту та машинне навчання на Python".