З 25 по 29 листопада у Подільському ліцеї був проведений тижневик «Мистецька скарбниця», під час якого учні насолоджувалися переглядом  відомих шедеврів, танцювали на перервах та мали змогу проявити свої таланти.

На початку тижня на екранах з’являлися короткі відео «Віртуальні тури музеями світу», де ліцеїсти могли познайомитись із музеями Франції, Англії, Нідерландів, Швеції, Мексики.

У вівторок та середу учитель мистецтва Андрій Миколайович Слободянюк проводив у ліцеї інтерактивні танцювальні перерви «У ліцеї танцюють всі». Дівчата та хлопці скачували додаток на телефон і змагалися у танцювальних батлах.

Також протягом тижня відбувалася виставка «Мистецька скарбниця моєї родини». Ліцеїсти приносили вироби, зроблені їхніми мамами, бабусями, близькими. Учителі, учні та гості закладу мали змогу милуватись чудовими картинами, вишитими рушниками, ляльками-мотанками.

У середу учні 8-М і 9-М класу відвідали Вінницький музично-драматичний театр ім. М. Садовського, де побували за лаштунками. Ліцеїстам показали майстерні, де виготовляють фон для сцени, майстерні пошиву одягу, бутафорії, гримерки акторів, глядацьку залу з найвищого поверху, місце звукорежисера, малу сцену театру.

У п’ятницю для 8-х класів Андрієм Миколайовичем Слободянюком був проведений виховний захід «Мистецька мозаїка». Конкурс проводився у вигляді «Що? Де? Коли?», під час якого учні отримували запитання із різних галузей культури. Перемогу в конкурсі отримав 8-М клас.

Ми дякуємо усім, хто долучився до проведення тижневика, проявив свої таланти та, сподіваємося, дізнався щось нове!