Вступне тестування відбудеться на базі комунального закладу «Подільський науковий ліцей» за адресою: м.Вінниця, вул. Політехнічна, 9. Корпус № 4 ВНТУ 4 поверх.
Для учнів 8 класів: зустріч о 9.45 на 1 поверсі. Тестування розпочнеться о 10.00.
Для учнів 9 та 10 класів: зустріч о 12.15 на 1 поверсі. Тестування розпочнеться о 12.30.

I вступна сесія до 8, 9, 10 класів відбудеться 25 травня 2024 р. 
 
Здійснюється набір учнів до 8, 9 та 10 класів з поглибленим вивченням математики, фізики, хімії та інформатики. Зарахування до ліцею відбувається за результатами тестування з української мови та математики.
 
Перед тестуванням учні заповнюють анкету (10 хвилин). Майбутні ліцеїсти отримують код, під яким буде зашифрована робота. За цим кодом можна отримати інформацію  про результат тестування та рекомендації до вступу.
Тестування з української мови (20 хвилин), виконується на комп’ютері;
Тестування з математики (90 хвилин). Перша і друга частина виконується на комп’ютері, третя – письмово на бланках.
Вступне тестування відбудеться на базі комунального закладу «Подільський науковий ліцей» за адресою: м.Вінниця, вул. Політехнічна, 9. Корпус № 4 ВНТУ 4 поверх.
 
 
 
Інформацію про результат тестування можна дізнатись на сайті ліцею в понеділок після 14.00. (дивимось код і результат).
Якщо:
 
- рекомендовано до вступу. Кроки: по завершенню навчального року в школі (отримали табель), один із батьків приходить в ліцей до секретаря і отримує довідку «Довідку на зарахування». З цим листом Ви приходите у Ваш навчальний заклад за документами. Отримуєте на руки: особову справу, медичну картку. Один із батьків приносить документи в ліцей (пише заяву на зарахування тощо). Після цього радісно очікуєте 27 – 28 серпня (Вам зателефонує класний керівник)
- рекомендовано за умови повторного складання тестів з української мови. Кроки: учень приходить на наступну вступну сесію.
- не рекомендовано до вступу. Але є дуже сильна жага в дитини і батьків навчатись саме в нашому закладі освіти. Кроки: учень приходить на наступну вступну сесію.
Бажаємо всім успіху!