4 жовтня у Подільському ліцеї відбулося свято, присвячене Дню вчителя. Ліцеїсти підготували багато сюрпризів та святкову програму, під час якої педагоги змогли відчути себе великими артистами.

Розпочався день із того, що кожному вчителю вручали смаколики із передбаченнями. На екранах час від часу з’являлися гороскопи для різних знаків зодіаків. Далі кожному вчителю було вручено завдання, яке він мав виконати протягом дня: хтось фотографувався, хтось мав привітати вчителів, а хтось розповідав факти про себе. Родзинкою дня стала святкова програма, під час якої ліцеїсти дарували пісні, танці, цікаві відео із життя вчителів та просто гарний настрій. Одним із завдань було «Узяти участь у казці», тому обрані педагоги переодягнулись у костюми та взяли участь у «Рукавичці на ліцейний лад». Учителі діяли злагоджено та весело, чим дуже порадували всіх присутніх.

Також протягом дня учні могли спробувати себе у ролі вчителя, тому що у Подільському ліцеї відбувався День самоврядування. Ліцеїсти 11 класів прийшли на заміну вчителям та цікаво проводили уроки.

Ми дякуємо нашим ліцеїстам за неймовірні емоції та гарний настрій! Без Вас наше свято не було б таким яскравим! Ми вас любимо!